Restaurace Dukát Menu

Pochutnejte si na skvělém jídle: Objevte menu restaurace Dukát

Co nabízí restaurace Dukát? Restaurace Dukát láká na tradiční českou kuchyni s moderním nádechem. V menu restaurace Dukát najdete speciality jako svíčkovou na smetaně s domácími knedlíky, pečené vepřové koleno s křupavou kůrkou a zelím nebo hovězí guláš s houskovým knedlíkem. Pro milovníky ryb je připravena...

Globus Restaurace Trmice

Globus restaurace Trmice: Co si dát k obědu?

Globus Trmice: Jídlo pro každého Globus Trmice je rájem pro všechny gurmány. Ať už máte chuť na rychlou svačinu nebo si chcete dopřát vydatný oběd, restaurace v obchodním centru Globus v Trmicích uspokojí všechny vaše chutě. Široká nabídka jídel zahrnuje jak tradiční českou kuchyni, tak i mezinárodní speciality. Na...

Voucher Do Restaurace Pohlreicha

Pochutnejte si s Pohlreichem: Voucher do jeho restaurace čeká!

Pohlreichův svět gastronomie Zdeněk Pohlreich, známý šéfkuchař a gastronomický guru, vybudoval v České republice skutečné impérium chutí. Jeho restaurace lákají na prvotřídní suroviny, precizní zpracování a nezapomenutelné kulinářské zážitky. Ať už toužíte po degustačním menu v Ambiente Brasileiro, poctivém...

Bič Na Ryby

Ovládněte umění vaření s dokonalým bičem na ryby!

Co je bič na ryby? Bič na ryby, někdy nazývaný také palička na ryby, je kuchyňský nástroj určený k šetrnému omráčení ryb před jejich zabitím a zpracováním. Používání biče na ryby je považováno za humánnější metodu usmrcení než například udušení, protože rybě nezpůsobuje zbytečné utrpení. Bič na ryby má...

Kousek Pivo

Kousek pivo: Nový hit na českém trhu?

Co znamená kousek piva? V českém jazyce se s pojmem "kousek piva" běžně nesetkáme. Pravděpodobně se jedná o hovorový výraz, který může mít různý význam v závislosti na kontextu a regionu. Není známa žádná značka piva s názvem "Kousek". Možná jste tento výraz zaslechli v běžné řeči, kde mohl označovat malé...

Krabičky Jídlo

Krabičky jídlo: Revoluce v českém stravování?

Krabičky jídlo: Co to je? V dnešní uspěchané době se stále častěji setkáváme s pojmem "krabičky jídlo" nebo "jídlo v krabičkách". Co si pod tím ale vlastně představit? Krabičky jídlo představují moderní a praktický způsob stravování, který šetří čas i energii. Jde o předem připravené pokrmy, zabalené do...

Sleťák Bar Restaurace

Vychutnejte si atmosféru letiště v restauraci Sleťák

Historie a původ názvu Název "sleťák" pro bar či restauraci má svůj původ v historii Československa. V dobách socialismu se termínem "slety" označovaly masové sportovní a kulturní akce, které měly demonstrovat jednotu lidu a sílu režimu. Tyto slety se konaly na obrovských, speciálně vybudovaných prostranstvích, a pro...

Restaurace U Holečků

U Holečků: Kde se tradice potkává s moderní chutí

Historie restaurace Tradice restaurace U Holečků sahá až do 19. století, kdy se na tomto místě nacházel hostinec s názvem "U Černého orla". Ten byl oblíbeným místem setkávání místních obyvatel a proslul svou útulnou atmosférou a výbornou kuchyní. V průběhu let prošel hostinec několika rekonstrukcemi a změnami majitelů,...

Šlehačkové Rohlíčky

Nadýchané štěstí: Tajemství dokonalých šlehačkových rohlíčků

Kouzlo šlehačkových rohlíčků Vůně vanilky linoucí se z trouby, jemný poprašek moučkového cukru a křehké těsto rozplývající se na jazyku. To jsou jen některé z atributů, které dělají ze šlehačkových rohlíčků neodmyslitelnou součást českých Vánoc. Recept na šlehačkové rohlíčky se často dědí z generace na...