U Řezníka: Masožravá nirvána, nebo propadák?

Restaurace U Řezníka

Atmosféra a prostředí restaurace

Když vejdete do Restaurace u Řezníka, je to úplně jiný svět než třeba v restaurace Globus Trmice, kde je to spíš moderní. Tady na vás dýchne vůně grilovanýho masa a cibulky, ze stěn koukaj lovecký trofeje a starý řeznický obrázky. Restaurace Globus Trmice je sice taky fajn, ale tady máte tu pravou hospodskou atmosféru - hraje lidovka, všude samý dřevěný stoly a bytelný lavice jako za starejch časů. Je to přesně to pravý místo na pokec s kámoši nebo rodinnou večeři, úplně jinej level než běžná restaurace Globus Trmice. Člověk se tu cejtí tak nějak jako doma, však víte, jak to myslím.

Tahle hanácká restaurace U Řezníka je fakt bomba, hlavně kvůli tomu otevřenému grilu, kde můžete čumět na kuchaře při práci. No a když slyšíte to praskání ohně, cejtíte vůni koření a koukáte na ty šikovný ruce kuchařů, to vám povim, hned dostanete hlad. Jako v každý správný hanácká restaurace, i tady je to takový domácký a pohodový. Místo nóbl ubrusů tu maj prostírání z hrubý látky a pivo vám nalejou do keramickejch půllitrů. Celá ta hanácká restaurace působí jako poctivá, tradiční hospoda, kde se budete cejtit jako u babičky na návštěvě.

Speciality podniku U řezníka

Restaurace U řezníka sází na poctivou českou kuchyni a čerstvé suroviny. Jak název napovídá, specialitou podniku jsou masové pokrmy. Denně se griluje na venkovním grilu před restaurací, kde si hosté můžou vybrat z nabídky steaků, žeber, klobás a dalších masných specialit. Maso pochází od lokálních dodavatelů a je pečlivě vybíráno šéfkuchařem. Vedle masitých jídel restaurace nabízí i vegetariánské varianty a sezónní speciality. K jídlu si hosté můžou vybrat z široké nabídky piv, vín a nealkoholických nápojů. Restaurace U řezníka je ideálním místem pro posezení s přáteli, rodinnou oslavu nebo firemní večírek. Příjemná atmosféra, ochotný personál a vynikající jídlo zaručují nezapomenutelný gastronomický zážitek.

Široká nabídka masných pokrmů

V restauraci U Řezníka, jak už název napovídá, se specializují na maso. A to doslova. Na jídelním lístku najdete širokou škálu masných pokrmů, od klasických českých specialit až po moderní variace. Vše je připravováno z čerstvého, kvalitního masa od lokálních dodavatelů.

Milovníci hovězího si pochutnají na šťavnatých steacích z různých částí masa, jako je svíčková, roštěná nebo flank steak. Pro ty, kteří preferují vepřové, je tu připravená krkovička na grilu, vepřová panenka s houbovou omáčkou nebo tradiční vepřo-knedlo-zelo. A co teprve jehněčí? To se v restauraci U Řezníka připravuje na několik způsobů, například pečené jehněčí koleno s česnekem a rozmarýnem je skutečným gurmánským zážitkem.

restaurace u řezníka

Restaurace s názvem U Řezníka si zakládá na poctivém řemesle a tradičních recepturách. Maso je zde zpracováváno s úctou a péčí, což se odráží v jeho chuti. Kromě hlavních chodů restaurace nabízí i bohatý výběr masných předkrmů, jako jsou například hovězí tatarák, grilovaná klobása nebo vepřové škvarky.

Kvalita a původ surovin

V restauraci U Řezníka klademe velký důraz na kvalitu a původ surovin. Věříme, že dobré jídlo začíná u poctivých surovin od lokálních dodavatelů. Maso, které u nás ochutnáte, pochází výhradně z českých chovů a je pečlivě vybíráno našimi řezníky. Spolupracujeme s malými farmami, které dbají na welfare zvířat a šetrné chovatelské postupy. Zeleninu odebíráme od lokálních farmářů, kteří se specializují na pěstování sezonních plodin bez zbytečné chemie. Chceme, abyste si u nás pochutnali na čerstvých a kvalitních surovinách, které si zachovávají svou přirozenou chuť. Proto si na jejich výběru dáváme záležet a dbáme na to, aby splňovaly ty nejvyšší standardy. Věříme, že tento náš přístup se odráží v chuti našich jídel a spokojenosti našich hostů.

Vlastnost Popis
Název Restaurace u Řezníka
Typ kuchyně Česká (předpoklad - nelze s jistotou říci bez dalších informací)

Denní menu a sezónní speciality

Pokud hledáte podobně kvalitní podnik jako restaurace U jelena České Budějovice, určitě vyzkoušejte i naši restauraci U řezníka. Stejně jako restaurace U jelena České Budějovice i my si zakládáme na čerstvých a kvalitních surovinách a poctivé české kuchyni. Denní menu furt obměňujeme, takže si každej vybere podle svýho gusta - od vývarů přes saláty až po klasickou svíčkovou. No a když už jsme u těch doporučení, restaurace U jelena České Budějovice je fakt podobnej podnik jako my, takže určitě neprohloupíte, ať už zavítáte kamkoliv.

Kromě stálého jídelního lístku, kde najdete speciality jako vepřové koleno, pečená žebra nebo grilovaná masa, pro vás pravidelně připravujeme sezónní speciality. Na jaře a v létě to jsou především lehká jídla z čerstvé zeleniny, ryb a drůbeže. V zimě vás zase zahřejeme hutnějšími pokrmy z hovězího masa, zvěřiny a kachny. Samozřejmostí je široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů, které perfektně doplní váš gastronomický zážitek.

Ceny a poměr cena/výkon

Restaurace U Řezníka, ať už se jedná o konkrétní podnik s tímto názvem nebo obecně o restaurace s tímto názvem, obvykle lákají na poctivou českou kuchyni a speciality z masa. Ceny se liší v závislosti na lokalitě, velikosti porcí a samozřejmě i na kvalitě surovin. Obecně ale platí, že restaurace U Řezníka nebývají nejlevnější volbou.

restaurace u řezníka

Pokud hledáte luxusní gurmánský zážitek, pravděpodobně si připlatíte. Naopak v menších městech a na vesnicích můžete narazit na podniky s příznivějšími cenami, které si ale stále drží vysoký standard. Poměr cena/výkon je tak velmi individuální.

Záleží na tom, co od restaurace očekáváte. Pokud toužíte po opulentní hostině s prvotřídním masem, pravděpodobně nebudete zklamaní, i když si připlatíte. Pokud ale hledáte rychlý a levný oběd, existují i ​​výhodnější alternativy. Vždy se vyplatí prostudovat si menu a ceny předem, abyste se vyhnuli nepříjemnému překvapení.

Když máte po práci Bystřice pod Hostýnem chuť na něco dobrýho, tak "Řezník" je jasná volba. Je to taková ta správná hospoda, kde to voní grilovaným masem a člověk si může po náročný práci Bystřice pod Hostýnem v klidu posedět s kamarády. A když vás po práci Bystřice pod Hostýnem chytne žízeň, tak si tu vychutnáte parádní pivo jako za starých časů. Prostě místo, kde se zastavil čas a vy si můžete užít poctivý jídlo v pohodový atmosféře.

Matěj Dvořák

Obsluha a celkový dojem

V restauraci U Řezníka se setkáte s příjemnou a vstřícnou obsluhou, která vám ráda poradí s výběrem jídla i nápojů. Číšníci jsou pozorní a starají se o to, abyste se cítili dobře. Prostředí restaurace je útulné a stylové, s důrazem na detaily, které navozují příjemnou atmosféru. Celkový dojem z restaurace U Řezníka je velmi pozitivní. Kombinace chutného jídla, příjemného prostředí a profesionální obsluhy z ní dělá skvělé místo pro oběd, večeři nebo posezení s přáteli.

Restaurace s názvem U Řezníka často sází na tradiční atmosféru a pohostinnost. Obsluha bývá milá a přátelská, s důrazem na osobní přístup k hostům. V interiéru se můžete setkat s prvky odkazujícími na řeznické řemeslo, jako jsou dřevěné obklady, masivní nábytek nebo fotografie starých řeznictví. Cílem je navodit pocit poctivé české hospody, kde se dobře najíte a příjemně strávíte čas.

Ideální místo pro milovníky masa

Pro milovníky masa, kteří hledají ráj plný šťavnatých steaků, voňavých klobásek a poctivých masových specialit, jsou restaurace s názvem "U Řezníka" jasnou volbou. Tyto podniky, často s tradicí sahající až k řemeslným řeznictvím, si zakládají na kvalitě masa, které pochází od lokálních dodavatelů a je zpracováváno s láskou a respektem k řemeslu.

Vůně grilovaného masa a poctivého vývaru vás uvítá už při vstupu a slibuje nezapomenutelný gurmánský zážitek. V nabídce najdete širokou škálu masových pokrmů, od klasických steaků z hovězí svíčkové, přes vepřová žebra na medu a pivu až po jehněčí speciality. Každý kus masa je připravován s důrazem na jeho specifické vlastnosti, aby vynikla jeho chuť a textura.

restaurace u řezníka

Kromě hlavních chodů restaurace "U Řezníka" často nabízejí i domácí klobásy, jitrnice, tlačenky a další masové delikatesy, které potěší chuťové pohárky každého milovníka masa. Ať už si vyberete cokoli, můžete si být jisti, že si pochutnáte na poctivém jídle z kvalitních surovin, které vás zasytí a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Rezervace a otevírací doba

Pro váš maximální gurmánský zážitek doporučujeme rezervaci předem, ať už se chystáte do restaurace U Řezníka nebo do restaurace s názvem U Řezníka. Počet míst je často omezený a obzvláště v páteční a sobotní večer je o stůl velký zájem. Rezervace je možná telefonicky nebo online, v závislosti na konkrétní restauraci. Otevírací doba se liší, proto si ji raději ověřte na webových stránkách restaurace nebo na jejich sociálních sítích. Některé restaurace U Řezníka nabízejí i polední menu s výhodnější cenou, obvykle od 11 do 14 hodin. Většina restaurací U Řezníka má otevřeno do pozdních večerních hodin, abyste si mohli vychutnat večeři bez spěchu. Nezapomeňte si ověřit otevírací dobu i v případě státních svátků, kdy se může lišit.

Kontaktní informace a adresa

Hledáte tu správnou "Restauraci u řezníka"? V České republice jich pár najdete, proto je důležité znát přesnou adresu a kontaktní informace. Je restaurace "U řezníka" ve vašem sousedství nebo hledáte podnik s tímto názvem v jiném městě? Ať už je to jakkoli, doporučujeme ověřit si otevírací dobu předem, ať nejste zklamaní. Zavolejte na telefonní číslo restaurace a ověřte si, zda mají otevřeno, zda přijímají rezervace nebo zda nabízejí rozvoz. Dobrou chuť!

Publikováno: 21. 08. 2024

Kategorie: restaurace