Zkažené pivo: Jak ho poznat a co s ním?
Zkažené pivo: Co to znamená? Pivo, tento oblíbený nápoj, může bohužel někdy ztratit svou svěžest a chuť. Zkažené pivo poznáte podle...
Zkažené pivo: Co to znamená? Pivo, tento oblíbený nápoj, může bohužel někdy ztratit svou svěžest a chuť. Zkažené pivo poznáte podle...
Definice valorizace a její základní princip Když se řekne valorizace, většina z nás si vybaví pravidelné navyšování důchodů a...
Historie výroby desetistupňového piva v Česku Výroba desetistupňového piva má v českých zemích dlouhou a bohatou tradici. První zmínky o...
Objevte Mlázovice: Skrytý Klenot Toulky malebným Českým rájem vás zavedou do útulných Mlázovic, kde se snoubí krása přírody s vyhlášenou gastronomií. Představte si, jak po celodenním výletě usedáte v místní hospůdce, kde to voní domácími knedlíky a svíčkovou jako od babičky. Však taky zdejší kuchaři čerpají...
10. 03. 2025
Alvin Brno: Recenze Alvin Brno se rychle stává oblíbeným místem setkávání pro milovníky dobrého jídla a příjemné atmosféry. Recenze restaurace Alvin v Brně chválí především kreativní menu, které osloví jak fanoušky tradiční kuchyně, tak ty, kteří rádi experimentují s novými chutěmi. Návštěvníci oceňují také...
10. 03. 2025
Melník, malebné historické město tyčící se nad soutokem Vltavy a Labe, okouzlí nejen svou architekturou a historií, ale také bohatou kulinářskou scénou. Restaurace v Mělníku lákají na rozmanitou nabídku chutí a vůní, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Od tradiční české kuchyně, v níž hrají prim...
10. 03. 2025
Klasika: Caprese s balsamikem Mozzarella k večeři? Skvělý nápad! A co teprve recepty s mozzarellou pro večeři, které zasytí a potěší vaše chuťové pohárky? Jedním z takových pokladů je bezpochyby Caprese s balsamikem. Tato italská klasika v sobě snoubí svěžest rajčat, jemnost mozzarelly a sladkokyselou chuť kvalitního...
09. 03. 2025
Význam sídlišť v Československu S příchodem panelových sídlišť v Československu se otevírala nová kapitola i pro gastronomii. Restaurace na sídlišti se staly v 70. a 80. letech minulého století důležitým centrem společenského dění. Nešlo jen o místa, kde se dalo slušně naobědvat či navečeřet, ale sloužily také...
09. 03. 2025
Pec pod Sněžkou: Horská perla Krkonoš Pec pod Sněžkou, malebné horské městečko zasazené do úchvatné scenérie Krkonoš, je rájem pro milovníky hor a gurmány. Restaurace v Peci pod Sněžkou lákají na širokou škálu kulinářských zážitků, které uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky. Od tradičních českých...
09. 03. 2025
Továrna Děčín: Jídelní zážitek V srdci Děčína, v industriálním prostředí zrekonstruované továrny, se nachází restaurace Továrna Děčín, která slibuje nezapomenutelný jídelní zážitek. Prostředí restaurace je stylové a moderní, s důrazem na zachování původních industriálních prvků. Otevřený prostor s...
09. 03. 2025
Výhody teplé snídaně Začít den s teplou snídaní přináší řadu benefitů pro naše tělo i mysl. Teplé jídlo po ránu nastartuje metabolismus, dodá energii na celé dopoledne a zlepší trávení. Pocit sytosti po teplé snídani přetrvává déle, což ocení nejen ti, kteří chtějí zhubnout, ale i ti, kdo se potřebují...
09. 03. 2025
Mariánské Lázně, město proslulé svou lázeňskou tradicí a architektonickým půvabem, skrývá ve svých malebných uličkách i skutečný gurmánský ráj. Bohatá nabídka restaurací uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky. Od tradiční české kuchyně, přes mezinárodní speciality až po moderní gastronomické trendy,...
09. 03. 2025
Co je SAP a proč se učit SAP je jedním z nejrozšířenějších podnikových softwarů na světě a jeho znalost otevírá dveře k široké škále pracovních příležitostí. Pro ty, kteří chtějí začít s SAP, ale nechtějí hned investovat do placených kurzů, existuje řešení v podobě bezplatných kurzů. Informace o...
09. 03. 2025