Nové menu Pintovky: Tradiční česká klasika v moderním pojetí
Denní menu a polední nabídka
V naší restauraci Pintovka pro vás každý všední den připravujeme pestrou nabídku poledního menu, které uspokojí i ty nejnáročnější strávníky. Denní menu se skládá z několika chodů, přičemž vždy nabízíme minimálně tři hlavní jídla, polévku a dezert. Naši zkušení kuchaři dbají na to, aby bylo menu vyvážené a obsahovalo jak tradiční českou kuchyni, tak i modernější pokrmy inspirované mezinárodní gastronomií.
Polední menu servírujeme od 11:00 do 14:00 hodin a každý den jej obměňujeme, aby si naši hosté mohli vychutnat rozmanitou skladbu pokrmů. V nabídce pravidelně najdete českou klasiku jako svíčkovou na smetaně, vepřo-knedlo-zelo či hovězí guláš, ale také lehčí varianty jako grilovaná kuřecí prsa s bylinkovým máslem nebo čerstvé saláty s grilovaným masem.
Součástí každého menu je polévka dle denní nabídky, která může být například hovězí vývar s játrovými knedlíčky, česnečka se sýrem a krutony, nebo krémová zeleninová. K hlavnímu chodu si můžete vybrat z několika příloh - bramborová kaše, vařené brambory, hranolky, rýže nebo domácí houskové knedlíky. Pro milovníky sladkého máme v nabídce také domácí moučníky, které se denně mění podle inspirace našich cukrářů.
Všechna jídla připravujeme z čerstvých a kvalitních surovin od lokálních dodavatelů. Dbáme na to, aby porce byly vydatné a zasytily i při náročném pracovním dni. Naše polední menu nabízíme za příznivé ceny, které zahrnují polévku i hlavní chod. Pro naše stálé hosty máme připravený věrnostní program, v rámci kterého mohou získat každé desáté polední menu zdarma.
V restauraci Pintovka myslíme i na vegetariány, proto každý den zařazujeme do nabídky minimálně jedno bezmasé jídlo. Může se jednat o smažený sýr s domácí tatarskou omáčkou, špagety s houbovou omáčkou nebo třeba grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou. Pro ty, kteří spěchají, nabízíme možnost zabalení jídla s sebou do praktických krabiček.
Aktuální denní menu vždy zveřejňujeme s týdenním předstihem na našich webových stránkách a sociálních sítích, aby si naši hosté mohli naplánovat svou návštěvu dopředu. Kromě toho je menu vystaveno na informační tabuli přímo v restauraci. Pro větší skupiny doporučujeme rezervaci předem, zejména v době obědů, kdy bývá restaurace nejvíce vytížená.
Tradiční česká kuchyně
Česká kuchyně má dlouholetou tradici a v restauraci Pintovka si můžete vychutnat její nejlepší speciality připravované podle původních receptur. Naši kuchaři dbají na zachování autentické chuti a používají výhradně kvalitní lokální suroviny. Mezi stálice našeho menu patří klasická svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, která je připravována podle receptu předávaného z generace na generaci. Maso je před přípravou důkladně prošpikované slaninou a marinované v zelenině, následně pomalu pečené, aby bylo dokonale křehké.
Vepřo-knedlo-zelo je další z tradičních pokrmů, které u nás najdete v té nejlepší kvalitě. Používáme výhradně české vepřové maso z lokálních chovů, které doplňujeme našimi domácími houskovými knedlíky a kysaným zelím připravovaným podle staročeského receptu. Nesmíme opomenout ani guláš z hovězího masa, který podáváme s čerstvým chlebem z místní pekárny. Naši hosté si oblíbili také pečenou kachnu s červeným zelím a variací knedlíků, která je especially oblíbená během podzimních a zimních měsíců.
V naší kuchyni najdete i méně známé, ale neméně chutné pokrmy české kuchyně, jako jsou bramborové škubánky s mákem, švestkové knedlíky s tvarohem nebo domácí sekaná s bramborovým pyré. Pro milovníky polévek připravujeme každý den čerstvou kulajdu, bramboračku nebo hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi.
Specialitou Pintovky je také nabídka tradičních českých omáček, jako je koprová, křenová nebo houbová, které podáváme s různými druhy masa a našimi domácími knedlíky. V letních měsících rozšiřujeme nabídku o lehčí varianty české kuchyně, například ovocné knedlíky s tvarohem nebo lehký bramborový salát s uzeným masem.
Nezapomínáme ani na tradiční české moučníky a dezerty. Domácí buchty plněné mákem, tvarohem nebo povidly jsou připravovány každé ráno čerstvé, stejně jako jablečný závin nebo tradiční český medovník. Pro skutečné gurmány máme v nabídce i méně známé speciality jako domácí škvarky s čerstvým chlebem nebo tlačenku s cibulí a octem.
Naše restaurace klade důraz na zachování původních postupů přípravy, což znamená, že většina jídel je připravována zdlouhavým procesem, který však zaručuje tu nejlepší chuť a kvalitu. Používáme tradiční české koření a bylinky, které dodávají pokrmům charakteristickou chuť a vůni. V Pintovce si můžete být jisti, že dostanete pravou českou kuchyni bez kompromisů a moderních fusion prvků, které by narušovaly autenticitu tradičních receptur.
Speciality šéfkuchaře
V naší restauraci Pintovka vám s hrdostí představujeme jedinečné speciality našeho šéfkuchaře, které jsou výsledkem jeho dlouholeté praxe a vášně pro gastronomii. Mezi nejvyhledávanější pokrmy patří konfitované kachní stehno na medu a tymiánu, které se připravuje tradičním způsobem po dobu 12 hodin při nízké teplotě. Maso se doslova rozpadá pod vidličkou a jeho chuť je umocněna domácím bramborovým knedlíkem a červeným zelím s karamelizovanou cibulkou.
Skutečným klenotem naší nabídky je hovězí svíčková Wellington, připravovaná podle původní anglické receptury, ale s českým twistem. Hovězí svíčková je obalena v hříbkové směsi, zabalená v křupavém listovém těstě a servírovaná s omáčkou z portského vína. Tento pokrm si získal oblibu mezi našimi hosty a je nutné jej objednat minimálně den předem.
Milovníci ryb si nemohou nechat ujít filety z candáta na másle s křupavou kůrkou, podávané s krémovým špenátem a bramborovým pyré s lanýžovým olejem. Šéfkuchař osobně vybírá nejkvalitnější ryby od lokálních dodavatelů, aby zajistil maximální čerstvost a chuť.
Pro vegetariány připravujeme sofistikované houbové risotto s lanýži a parmazánem, kde každé zrnko rýže Arborio je perfektně uvařené na způsob al dente. Použité hřiby jsou ručně sbírané v okolních lesích, když je sezóna, a mimo ni používáme pečlivě sušené vlastní zásoby.
Specialitou, která si získala mezinárodní uznání, je naše jehněčí kolínko na rozmarýnu a česneku, pomalu pečené s kořenovou zeleninou a červeným vínem. Maso je tak křehké, že se odděluje od kosti bez použití nože, a jeho šťavnatost je podtržena vlastní šťávou a redukcí z pečení.
V nabídce dezertů vyniká především náš čokoládový fondant s domácí vanilkovou zmrzlinou, který je připravován z belgické čokolády s obsahem kakaa 70%. Při správném načasování vytéká z dezertu tekutá čokoládová náplň, což vytváří nezapomenutelný kulinářský zážitek.
Nesmíme opomenout ani naši chloubu - tatarský biftek z hovězí svíčkové, který připravujeme z nejkvalitnějšího masa z mladých býků. Maso je ručně sekané, nikoli mlété, a dochucené podle tajné receptury našeho šéfkuchaře. Podáváme jej s křupavými topinkami potřenými česnekem a všemi tradičními doplňky.
Všechny tyto speciality jsou připravovány s důrazem na kvalitu surovin a preciznost zpracování. Náš šéfkuchař osobně dohlíží na každý detail přípravy a pravidelně aktualizuje menu podle sezónní dostupnosti ingrediencí. Při přípravě používáme především lokální suroviny od ověřených dodavatelů z okolí, čímž podporujeme místní zemědělce a producenty.
Výběr piv a nápojů
V naší restauraci Pintovka klademe velký důraz na kvalitní výběr čepovaných piv a nápojů. Základem našeho sortimentu je tradiční české pivo Pilsner Urquell, které čepujeme s maximální péčí a dodržujeme přísné standardy správného čepování. Vedle tohoto klasického ležáku nabízíme také Bernard 11° nefiltrovaný, který si získal oblibu mezi milovníky naturálních piv s plnou chutí a charakteristickým zákalem. Pro ty, kteří preferují tmavá piva, máme v nabídce Bernard černý ležák 12°, vyznačující se karamelovou chutí a jemnou hořkostí.
Položka | Cena (Kč) |
---|---|
Svíčková na smetaně | 189 |
Plzeňský guláš | 169 |
Smažený sýr | 149 |
Pilsner Urquell 0,5l | 45 |
Polévka dne | 39 |
Naše pivní nabídka se pravidelně obměňuje a doplňuje o speciály z menších českých pivovarů. V současnosti můžete ochutnat například řemeslná piva z pivovaru Clock, která jsou známá svou originalitou a vysokou kvalitou. Pro milovníky silnějších piv máme připravený Bernard India Pale Ale s obsahem alkoholu 5,6 %, který potěší výraznou hořkostí a ovocnými tóny.
Nezapomínáme ani na ty, kteří preferují nealkoholické varianty. V nabídce máme Bernard Free, který patří k nejlepším nealkoholickým pivům na českém trhu. Dále nabízíme široký výběr točených limonád, včetně domácí citronády s čerstvým ovocem a mátou, která je zejména v letních měsících velmi oblíbená.
Pro milovníky vína jsme připravili pečlivě sestavený vinný lístek obsahující kvalitní moravská vína z předních vinařství. V nabídce najdete jak lehká svěží vína perfectní k letnímu posezení, tak plná červená vína hodící se k vydatnějším pokrmům z našeho menu. Speciální pozornost věnujeme rozlévaným vínům, která pravidelně obměňujeme podle sezóny.
Součástí našeho nápojového lístku je také bohatý výběr prémiových destilátů. Najdete u nás kvalitní skotské single malt whisky, francouzské koňaky, karibské rumy a další vybrané lihoviny. Pro ty, kteří hledají něco speciálního, nabízíme limitované edice destilátů a sezonní speciality.
V teplých dnech potěšíme hosty vlastními míchanými nápoji, které připravujeme z čerstvého ovoce a kvalitních alkoholů. Naši zkušení barmani pro vás namíchají jak klasické koktejly, tak originální drinky podle vlastních receptur. Nechybí ani výběr prémiových káv z lokální pražírny, které podáváme s domácími dezerty. Pro milovníky čaje máme v nabídce sypané čaje nejvyšší kvality, včetně vzácných druhů z Číny a Japonska.
Víkendové menu a sezónní pokrmy
V naší restauraci Pintovka pro vás každý víkend připravujeme speciální nabídku pokrmů, která potěší všechny milovníky kvalitní české i mezinárodní kuchyně. Víkendové menu se pravidelně obměňuje podle dostupnosti sezónních surovin a inspirace našeho šéfkuchaře. V podzimních měsících se můžete těšit na tradiční zvěřinové speciality, jako je kančí kýta na šípkové omáčce nebo jelení ragú s karlovarským knedlíkem. Houbová sezóna přináší oblíbené pokrmy z čerstvých lesních hub, například krémovou polévku z pravých hřibů nebo smažené lišky s domácí tatarskou omáčkou.
Zimní období je charakteristické nabídkou zabijačkových specialit, které připravujeme podle tradičních receptur. Domácí jitrnice, jelítka, tlačenka a zabijačkový guláš jsou velmi oblíbené mezi našimi stálými hosty. V tomto období také servírujeme pečené kachny s různými druhy knedlíků a červeným zelím.
S příchodem jara se naše menu rozšiřuje o lehčí pokrmy s čerstvými bylinkami z naší zahrádky. Chřestové speciality, jarní zeleninové polévky a pokrmy z mladého jehněčího masa jsou charakteristické pro toto období. Nesmíme zapomenout na velikonoční menu, které zahrnuje tradiční pokrmy jako velikonoční nádivku s kopřivami nebo jehněčí kýtu na rozmarýnu.
Letní sezóna je ve znamení grilovaných specialit, které připravujeme na venkovní terase. Marinované steaky z hovězího masa, grilované ryby a seafood jsou doplněny čerstvými zeleninovými saláty a domácími dresinky. Využíváme sezónní zeleninu od lokálních dodavatelů, což garantuje maximální čerstvost a chuť našich pokrmů.
Součástí víkendové nabídky jsou vždy minimálně tři druhy polévek, pět hlavních chodů a speciální dezerty připravované našim cukrářem. Dbáme na to, aby v menu byly zastoupeny jak masité pokrmy, tak i vegetariánské varianty. Všechny omáčky a přílohy připravujeme výhradně z čerstvých surovin, bez použití umělých dochucovadel a polotovarů.
Pro naše nejmenší strávníky máme v rámci víkendového menu připravené speciální dětské porce. Každý víkend také nabízíme rodinné menu pro čtyři osoby za zvýhodněnou cenu, které obsahuje polévku, hlavní chod a dezert. Nezapomínáme ani na milovníky piva, kterým doporučujeme speciální párování našich pokrmů s různými druhy točených piv z našeho výběru.
Restaurace Pintovka si zakládá na tom, že všechny pokrmy jsou připravovány přímo v naší kuchyni z pečlivě vybraných surovin. Naši kuchaři pravidelně absolvují školení a workshopy, aby mohli hostům nabídnout moderní gastronomické trendy v kombinaci s tradiční českou kuchyní. Rezervace míst na víkendové menu je možná telefonicky nebo prostřednictvím našich webových stránek.
Vegetariánská jídla a saláty
Naše restaurace Pintovka nabývá na oblibě i mezi milovníky vegetariánské stravy, kterým nabízíme pestrou paletu bezmasých pokrmů a čerstvých salátů. V naší kuchyni klademe důraz na kvalitní sezónní suroviny, které pečlivě vybíráme od lokálních dodavatelů. Základem našich vegetariánských specialit jsou čerstvá zelenina, kvalitní sýry, luštěniny a obiloviny, které připravujeme tradičními postupy s moderním twistem.
Mezi stálice našeho menu patří grilovaný hermelín na listovém salátku s brusinkami a opečenou bagetkou, který si získal srdce mnoha našich hostů. Pro milovníky italské kuchyně připravujeme domácí špagety s bazalkovým pestem, cherry rajčátky a parmazánem. Vegetariáni si oblíbili také naše smažené žampiony s domácí tatarskou omáčkou a vařenými bramborami.
V letních měsících rozšiřujeme nabídku o lehké osvěžující saláty. Řecký salát s červenou cibulí, olivami a balkánským sýrem servírujeme s křupavým pečivem vlastní výroby. Specialitou šéfkuchaře je quinoový salát s pečenou zeleninou, avokádem a praženými dýňovými semínky, který uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Pro milovníky asijské kuchyně máme v nabídce thajský salát s arašídy a křupavou zeleninou, doplněný o citrusový dresink.
Nezapomínáme ani na teplá vegetariánská hlavní jídla. Gratinované brambory se smetanou, třemi druhy sýrů a čerstvými bylinkami patří mezi nejvyhledávanější pokrmy. Stejně tak si můžete pochutnat na našem houbovém risottu s lanýžovým olejem a hoblinkami parmazánu. V chladnějších měsících nabízíme krémové dýňové rizoto s restovanými dýňovými semínky a rukolou.
Pro vegany připravujeme speciální pokrmy bez živočišných produktů, jako je například pečená zelenina na rozmarýnu s quinoou a grilovaným tofu. Oblíbený je také náš cizrnový burger s avokádovou omáčkou a sweet potato hranolky. Všechny pokrmy doplňujeme čerstvými bylinkami z naší zahrádky, které dodávají jídlům nezaměnitelnou chuť a vůni.
Součástí našeho menu jsou i lehké předkrmy a polévky. Krémová polévka z pečeného květáku s křupavými krutony nebo gazpacho z čerstvých rajčat s bazalkovým olejem jsou ideální volbou pro začátek vegetariánského menu. Nechybí ani tradiční česká kulajda s lesními houbami a zastřeným vejcem, kterou připravujeme podle receptury našich babiček.
Dezerty a domácí moučníky
V naší restauraci Pintovka klademe velký důraz na domácí dezerty a moučníky, které jsou připravovány s láskou a podle tradičních receptur. Každý den naši zkušení cukráři pečou čerstvé sladké pochoutky, které potěší nejen místní návštěvníky, ale i náročné gurmány. Mezi stálou nabídku patří domácí jablečný závin s křupavým těstem a šťavnatou jablečnou náplní, který servírujeme s kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou. Velmi oblíbený je také čokoládový fondán s tekutým středem, zdobený mátovými lístky a malinovou omáčkou.
Pro milovníky lehčích dezertů nabízíme domácí panna cottu s lesním ovocem a mátovou drobenkou, která je ideální volbou po vydatném hlavním chodu. V létě nesmí chybět domácí ovocné knedlíky s tvarohem a máslem, připravované podle receptu našich babiček. Používáme výhradně čerstvé sezónní ovoce, nejčastěji meruňky, jahody nebo švestky.
Naší specialitou je horký čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou, který připravujeme z kvalitní belgické čokolády. Tento dezert si získal takovou oblibu, že si ho hosté často objednávají i s sebou domů. Pro ty, kteří preferují něco tradičnějšího, máme v nabídce domácí medovník s vlašskými ořechy a karamelovou polevou, který zraje minimálně tři dny, aby získal svou charakteristickou chuť a vláčnost.
V zimních měsících rozšiřujeme nabídku o teplé dezerty, jako je švestkový crumble s vanilkovým krémem nebo jablečný koláč s drobenkou a skořicovou zmrzlinou. Nesmíme zapomenout ani na tradiční české buchty plněné mákem, tvarohem nebo povidly, které pečeme několikrát denně, aby byly vždy čerstvé a voňavé.
Pro skupiny a větší společnosti připravujeme na objednávku dezertní mísy, kde kombinujeme různé druhy našich moučníků. Tyto mísy jsou oblíbené zejména při rodinných oslavách nebo firemních akcích. Všechny naše dezerty jsou připravovány bez použití umělých přísad a polotovarů, důraz klademe na kvalitní suroviny a poctivou ruční výrobu.
Nabídku pravidelně obměňujeme podle sezóny a dostupnosti surovin. V období Velikonoc například připravujeme speciální velikonoční mazanec s mandlemi a rozinkami, během vánočních svátků pak tradiční vánoční cukroví a štolu. Každý týden také zařazujeme nový dezert podle aktuální inspirace našeho cukráře, což oceňují zejména pravidelní hosté, kteří rádi experimentují s novými chutěmi.
Rodinné menu a dětské porce
V naší restauraci Pintovka myslíme především na rodiny s dětmi, proto jsme připravili speciální rodinné menu, které potěší jak rodiče, tak jejich ratolesti. Každé jídlo z rodinného menu je pečlivě sestaveno tak, aby vyhovovalo náročným požadavkům na kvalitu a výživovou hodnotu. Nabízíme například oblíbené kuřecí řízečky s bramborovou kaší, které jsou připravovány z čerstvého masa a servírovány s domácí bramborovou kaší zjemněnou máslem a mlékem.
Pro nejmenší strávníky máme v nabídce dětské porce, které jsou upraveny tak, aby velikostně i složením odpovídaly potřebám dětí různých věkových kategorií. Mezi oblíbené dětské pokrmy patří špagety s domácí rajčatovou omáčkou a sýrem, které připravujeme z kvalitních italských těstovin a čerstvých rajčat. Děti si také oblíbily naše mini hamburgery s domácími hranolky, které jsou vyrobeny z hovězího masa z lokálních chovů a podávány v měkké domácí bulce.
Součástí našeho rodinného menu je i speciální nabídka zdravých dezertů, které obsahují minimum přidaného cukru a jsou připravovány z čerstvého ovoce a kvalitních surovin. Nabízíme například domácí ovocné knedlíky s tvarohem, jablečný závin s ořechy nebo tvarohový dezert s lesním ovocem. Všechny dezerty jsou připravovány denně čerstvé přímo v naší kuchyni.
Pro rodiny jsme také vytvořili zvýhodněné rodinné balíčky, které obsahují kombinaci hlavních jídel, polévek a dezertů za výhodnou cenu. Tyto balíčky jsou ideální pro rodiny s dvěma až čtyřmi členy a nabízejí významnou úsporu oproti běžným cenám. V rámci rodinného menu také poskytujeme možnost úpravy jednotlivých pokrmů podle specifických požadavků nebo případných alergií.
Naše restaurace je vybavena dětským koutkem s množstvím her a hraček, kde se děti mohou zabavit během čekání na jídlo nebo po něm. Součástí dětského koutku jsou také pohodlné sedačky a stoly přizpůsobené dětem, stejně jako dětské židličky pro nejmenší strávníky. Pro děti máme k dispozici speciální dětské příbory, talíře a pití v dětských kelímcích s brčkem.
V letních měsících mohou rodiny využít naši venkovní zahrádku s dětským hřištěm, kde najdou pískoviště, skluzavku a houpačky. Všechny herní prvky jsou pravidelně kontrolovány a udržovány, aby splňovaly přísné bezpečnostní normy. Zahrádka je částečně zastíněna, takže poskytuje příjemné posezení i během horkých letních dnů.
Večerní nabídka a grilované speciality
V podvečerních hodinách, kdy se restaurace Pintovka promění v útulné místo pro večerní posezení, nabízíme našim hostům speciální večerní menu plné grilovaných pochoutek a tradičních českých specialit. Naši zkušení kuchaři připravují pokrmy s důrazem na kvalitní suroviny a precizní zpracování, aby každé sousto bylo skutečným gastronomickým zážitkem.
Mezi nejvyhledávanější položky večerního menu patří grilovaná vepřová krkovice marinovaná v bylinkách, která je podávaná s domácím chlebem a čerstvě připravenou šťouchanou bramborovou kaší. Milovníci drůbežího masa si mohou vychutnat grilovaná kuřecí prsa supreme s rozmarýnovou omáčkou a restovanou zeleninou. Pro náročnější hosty připravujeme hovězí steak z pravé svíčkové s pepřovou omáčkou a gratinovanými bramborami.
Specialitou našeho šéfkuchaře jsou grilovaná jehněčí kotletky na tymiánu s konfitovaným česnekem a bramborovým pyré. V nabídce nechybí ani čerstvé ryby - zejména grilovaný pstruh na másle s bylinkami a citronem, servírovaný s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami. Pro milovníky středomořské kuchyně máme v nabídce grilované tygří krevety na česneku s listovým špenátem a jasmínovou rýží.
Večerní menu doplňují různé druhy čerstvě připravovaných salátů, jako je grilovaný kozí sýr na polníčku s medovo-hořčičným dresinkem nebo Caesar salát s grilovaným kuřecím masem. Pro skupiny přátel doporučujeme naše oblíbené grilované masové plato, které obsahuje výběr různých druhů masa včetně vepřových žebírek, kuřecích křidélek, klobásek a hovězích miniburgerů.
K večernímu menu nabízíme pečlivě vybranou kolekci moravských a českých vín, která skvěle doplňují chuť našich grilovaných specialit. Točené pivo z místního pivovaru je samozřejmostí, stejně jako široký výběr nealkoholických nápojů a domácích limonád. Pro zpříjemnění večera pravidelně pořádáme tematické grilovací večery s živou hudbou a speciální nabídkou sezonních pokrmů.
Nezapomínáme ani na vegetariánské hosty, pro které připravujeme grilovanou zeleninu s halloumi sýrem, grilované portobello houby plněné bylinkovým pestem nebo grilovaný lilek s quinoou a pečenými rajčaty. Všechny pokrmy jsou připravovány na moment a servírovány s maximální péčí o detail a prezentaci. Večerní nabídka je k dispozici od 17 hodin a doporučujeme rezervaci, zejména během víkendů a svátků.
Akční nabídky a týdenní menu
V naší restauraci Pintovka pro vás pravidelně připravujeme lákavé akční nabídky a týdenní menu, které potěší každého milovníka kvalitní české kuchyně. Každý všední den můžete ochutnat čerstvě připravená polední menu, která zahrnují polévku a hlavní chod za zvýhodněnou cenu. Naši zkušení kuchaři se zaměřují na tradiční českou kuchyni s moderním twistem, přičemž používají pouze prvotřídní suroviny od lokálních dodavatelů.
V rámci týdenního menu nabízíme každý den minimálně čtyři různá hlavní jídla, včetně jedné vegetariánské varianty. Polední menu servírujeme od 11:00 do 14:00 hodin, přičemž denní nabídku pravidelně aktualizujeme na našich sociálních sítích i přímo v restauraci. Mezi oblíbené položky týdenního menu patří svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, nebo třeba grilovaný losos s bylinkovou omáčkou a šťouchanými brambory.
Kromě poledního menu připravujeme také speciální sezónní nabídky. V létě se můžete těšit na grilované speciality na naší venkovní terase, včetně šťavnatých steaků, marinovaných žeber a grilované zeleniny. V zimním období naopak nabízíme tradiční zabijačkové hody, kde nechybí jitrnice, jelita, prdelačka a další pochoutky české zabijačkové kuchyně.
Pro naše stálé hosty máme připravený věrnostní program, v rámci kterého sbírají body za každou návštěvu. Po nasbírání určitého počtu bodů mohou využít speciální slevy nebo získat vybrané menu zdarma. Každý měsíc také představujeme nové sezonní speciality, které reflektují aktuální dostupnost surovin a kulinářské trendy.
V Pintovce myslíme i na firemní klientelu, pro kterou připravujeme zvýhodněné business menu včetně možnosti rezervace samostatného salonku. Nabízíme také catering pro různé společenské události, kde můžete ochutnat to nejlepší z našeho menu v pohodlí vašeho domova nebo na vámi zvoleném místě.
Nezapomínáme ani na pivní speciality, které jsou nedílnou součástí našich akčních nabídek. Každý týden představujeme nové druhy řemeslných piv z českých minipivovarů, které skvěle doplňují naše pokrmy. K vybraným pivním speciálům připravujeme odpovídající pochutiny, jako jsou nakládané sýry, domácí škvarky nebo naše vyhlášené topinky s různými druhy pomazánek.
Pro víkendové návštěvníky máme připravené speciální brunche, které servírujeme od 10:00 do 14:00 hodin. Součástí brunche je bohatý výběr snídaňových pokrmů, teplých jídel, dezertů a nápojů za fixní cenu. Pravidelně také pořádáme tematické gastro večery, kde představujeme speciality různých světových kuchyní nebo se zaměřujeme na konkrétní suroviny či způsoby přípravy.
Publikováno: 06. 06. 2025
Kategorie: jídlo a pití